R consultors, solucions d’alta qualitat adaptades a tot tipus d’organitzacions

La nostra filosofia

01.

Competitivitat

Factors com la globalització, la introducció de noves fórmules de gestió i de prestació de serveis mitjançant les noves tecnologies, fan que la competitivitat basada en una estratègia operativa i en uns costos ajustats siguin elements necessaris, però no suficients, per obtenir l’èxit. Des d’R consultors som experts en trobar els factors clau de diferenciació per a una òptima competitivitat, d’acord amb les necessitats de cada client.

02.

Creació de valor

Un factor essencial per l’èxit de qualsevol projecte és la creació de valor afegit. Des d’R consultors fem simbiosi amb el client i creem sinèrgies per tal de multiplicar les oportunitats en qualsevol de les àrees de treball: màrqueting, publicitat, disseny, comunicació, imatge i organització d’esdeveniments.

03.

Solucions

Com a consultors especialitzats proposem, a tot tipus d’organitzacions, solucions d’alta qualitat conceptual, que els permetin –amb els recursos realment necessaris– potenciar el seu desenvolupament i reforçar la seva posició.

04.

Realistes

Com que creiem que només donen resultat les solucions fonamentades i realistes, desenvolupem el treball de forma integral en totes les àrees, des de la planificació estratègica i operacional fins al seguiment de la seva implantació, tot mesurant els resultats mitjançant indicadors fiables.

El nostre equip

Gràcies a la confiança dels nostres clients, l’equip d’R consultors ha anat evolucionant fins agrupar un conjunt de professionals, de totes les edats i orígens, amb experiència en les diferents àrees de treball. També ha creat sinèrgies amb altres empreses i professionals experts, nacionals i estrangers, d’altres àmbits complementaris als serveis propis d’R consultors, per tal de cobrir de la manera més àmplia possible les necessitats i les demandes que hem de satisfer.

El nostre compromís, i també la nostra reputació, és oferir un servei personalitzat, a la mida de cada client perquè, per a nosaltres, cada client és únic i distint.